Garnier Micellar Cleansing Wipes

Upptäck en rengøringsprodukt med miceller som drar till sig smuts som en magnet, Garnier Micellar Cleansing Wipes - rengøringsservietter.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CITRIC ACID, DIMETHICONE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PANTHENOL, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POLYSORBATE 65, SIMETHICONE, SODIUM BENZOATE. FIL B171984/1

Produktinformation

Upptäck en rengöringsprodukt med miceller som drar till sig smuts som en magnet, Garnier Micellar Cleansing Wipes - rengöringsservietter. En praktisk förpackning att ta med i handväskan eller på resan. Vem passar de? Rengöringsservietterna passar dig som har normal och känslig hud som vill avlägsna makeup, överskottssebum och orenheter på en och samma gång. Hemligheten De mjuka rengöringsservietterna med silkesfibrer avlägsnar effektivt orenheter, överskottssebum och makeup utan att du behöver gnugga. Och resultatet? Din hud rengörs och får en fräsch och behaglig känsla. Användning Lyft etiketten, ta fram en serviett och rengör ditt ansikte. Du behöver ej skölja efteråt. Förslut förpackningen för att undvika att servietterna torkar ut. Utan parfym. Testade under dermatologisk och oftalmologisk kontroll.