Cleansing Milky Water Garnier Micellar

Upptäck Micellar Cleansing Milky Water från Garnier för att rengöra, ta bort makeup och orenheter och förorenade partiklar i samma handling samtidigt som att det återfuktar och lugnar torra och känsliga hudtyper.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE FIL B229152/1

Produktinformation

Rengör, tar bort makeup och lugnar huden med en bomullspad Med en bomullspad rengör detta micellärvatten huden, tar bort makeup, orenheter och förorenade partiklar utan att du behöver gnugga huden samtidigt som den återfuktar och lugnar torra och känsliga hudtyper. Lite rengöringsmjölk för att fukta och lugna huden Garnier kombinerar micellärvattnets effektiva och fräscha egenskaper med rengöringsmjölk för att återfukta och lugna huden. Micellärens kraft De fångar orenheter på huden som en magnet för en effektiv rengöring och makeupborttagning och skall inte sköljas av efter användning. Passar alla hudtyper Tack vare formulan som är utvecklad för optimal tolerans och komfort passar den för alla hudtyper, även känslig. Innehåller ingen parfym. Användning Applicera på ansikte, ögon och läppar med en bomullspad. Gnugga inte. Behöver inte sköljas av. Efterlämnar inte huden fet eller klibbig. Vår filosofi Vi använder, i den mån det är möjligt, aktiva ingredienser från naturen och kombinerar dem med välkända, aktiva, hudvårdsingredienser. En vetenskapligt dokumenterad effekt som är verifierad att fungera under realistiska användningsförhållanden.