All In 1 Micellar Cleansing Water Garnier Pure Active

Garnier Pure Active-serien är utvecklad för dig som har fet till blandhy med orenheter. Pure Active All in 1 Micellar Cleansing Water med miceller avlägsnar makeup och rengör huden skonsamt.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, DENAT., POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM B R O M I D E . FIL B231542/0

Produktinformation

Har du fet till blandhy och söker en rengöringsprodukt med miceller som drar till sig smuts som en magnet? Upptäck Garnier PureActive All in 1 Micellar Cleansing Water - rengöringsvatten. Vem passar det? Rengöringsvattnet passar dig som har känslig blandhy och fet hy och söker en effektiv produkt som skonsamt rengör din hud och avlägsnar makeup. Hemligheten Garnier har introducerat den micellära teknologin i en ansiktsrengöring som är anpassad för känslig blandhy och fet hy. Rengöringsvattnet innehåller miceller och avlägsnar orenheter och makeup samt rengör huden utan att du behöver gnugga. Och resultatet? Du får är en skonsamt och perfekt rengjord hud. Användning Appliceras på ansikte, ögon och läppar med en bomullspad utan att gnugga. Skölj ej av. Storlek 400 ml. Maxiformatet räcker till ca 200 appliceringar med en bomullspad. Utan parfym. Optimal tolerans. Testat under dermatologisk och oftalmologisk kontroll.