Hårfärger – Q&A

Det är enkelt att använda hemmahårfärger. I förpackningen finns du ska använda och bruksanvisningen ger instruktioner om hur du ska gå tillväga för att färga håret, om det så är första gången du färgar ditt hår eller om där är ett behov av att färga utväxten.

Läs Mer

Vad är brunett och på vilket sätt skiljer det sig från mörkbruna hårfärger?

Du är inte ensam om du inte känner dig helt säker på skillnaden! Läs vidare för mer information om hårfärgen brunett och varför det kan vara rätt val för dig.

Läs mer
Chocolate Brown Hair MOBILE

Den chokladbruna hårfärgen är en fantastiskt trendig varm hårfärg som är värd att testa.

Ta reda på varför den chokladbruna hårtrenden inte visar några tecken på att släppa!  Upptäck ett brett utbud av färger som passar dig, från silkeslena karamelltonade nyanser till fylliga, mörka nyanser.

Läs mer

Så färgar du håret hemma med vår steg-för-steg-guide för att få fantastiska resultat

Vår smarta guide visar dig hur du färgar håret hemma i några få, enkla steg. Lär dig om rätt produkter och metoder för att få fantastiska resultat och ett hår som ser välmående ut.

Läs mer
/Oil based technology

Vad är oljebaserad hårfärg och vad är dess fördelar när du ska färga håret blont?

Vad är oljebaserad hårfärg och varför ska du använda en sådan om du har mörkt hår men vill bli blond? Detta är 3 fördelar med hårfärg som drivs av kraften från olja!

Läs mer

Hur väljer du rätt färg från Olia? Följ dessa 3 enkla tips

Vill du ändra hårfärg? För att verkligen få till den perfekta förvandlingen är det viktigt att välja en hårfärg från Olia som perfekt kompletterar dig - och samtidigt tillför dina lockar näring.

Read more

Den perfekta nyansen bör alltid matcha perfekt

Tagga Color Match-quizen, som är utvecklad av våra experter, och låt den guida dig till just den hårfärg du vill ha. Du kan alltid testa!

Testa, älska den, upprepa

Föredrar du att testa innan du köper? Vårt Virtual Try On-verktyg gör så att du kan testa alla färger du vill genom att använda förstärkt verklighet (augmented reality).

Lär dig att färga håret hemma

I videon går Alice igenom allt du behöver för att få ett bra resultat med Olia - och ger dig sina egna tips.

Så färgar du håret och täcker grått hår hemma:

Att färga håret hemma är inte så komplicerat som man kan tro. Kolla in vår guide som steg-för-steg visar dig hur du kan färga håret och täcka grått hår hemma. Vår guide går igenom allt du behöver veta för att säkerställa ett fantastiskt resultat.