Chocolate Brown Hair DESKTOP Chocolate Brown Hair MOBILE

Chokladbrun hårfärg

Vad passar din solbruna hud på sommaren och ser samtidigt elegant och varm ut på hösten och vintern också?  Chokladbrun hårfärg. Chokladbrun hårfärg fungerar fantastiskt på de flesta hudtoner året runt, så det är ingen överraskning att det alltid är en favorit.

Den chokladbruna hårfärgen är en fantastiskt trendig varm hårfärg som är värd att testa.

Chokladbrun hårfärg är en fyllig, varm och stämningsfull mellanmörk färg. Dess mjuka kakaonyanser passar alla hudtoner, men det är särskilt smickrande för den med en varmare hudton eftersom det framhäver gyllene och bronsfärgade undertoner.

Inom denna färggrupp finns det flera nyanser.  Om du vill ha en mörk chokladbrun färg som ser naturlig ut blir Nutrisse Cream nr. 4.0, Mörkbrun, perfekt.  Om du vill ha en chokladbrun färg med flera färgdimensioner kan du testa Olia nr. 6.0, Ljus Brun. Denna typ av chokladbrun hårfärg fungerar fantastiskt till kallare hudtoner då slutresultatet reflekterar de naturliga undertonerna i ditt hår och din hud. 

Om du älskar de glansfulla resultatet från hårfärg som drivs med kraften av Olia, prova Olia 3.23, Extra Mörk Choklad eller nr. 6.3, Ljus Gyllene Brun, för lite mindre intensiva chokladbruna lockar. 

Den perfekta nyansen bör alltid matcha perfekt

Tagga Color Match-quizen, som är utvecklad av våra experter, och låt den guida dig till just den hårfärg du vill ha. Du kan alltid testa!

Testa, älska den, upprepa

Föredrar du att testa innan du köper? Vårt Virtual Try On-verktyg gör så att du kan testa alla färger du vill genom att använda förstärkt verklighet (augmented reality).