OLIA DESKTOP OLIA MOBILE

Hur väljer du rätt färg från Olia? Följ dessa 3 enkla tips

Vill du ändra hårfärg? Det finns en hel värld av nyanser att välja mellan. Om du vill ha en hårfärg som tillför näring samtidigt som den färgar bör du titta lite närmre på hårfärgerna från Olia.  Det finns många nyanser att välja mellan - från mycket ljus blond till djupt svart - Läs vidare här om hur du kan hitta den som passar dig bäst.

Hur väljer du rätt färg från Olia? Följ dessa 3 enkla tips

1. Vilken hudton har du?
Hudton är viktigt när det gäller att välja en matchande hårfärg.  Hud med varma undertoner passar bra för mjuka, karamell- och jordnära nyanser.  Tänk koppar, honungsblond eller mörk kastanjebrun. Om din hud istället har kalla undertoner är det vanligtvis bättre att välja askblond samt bruna och röda färger med lila undertoner. 
 
2. Framhäv dina ögon!
Man brukar säga att ögonen är fönstren mot själen, så se till att du framhäver dem. Om du har gröna ögon kommer det att se sagolikt vackert ut med en knallröd hårfärg, medan en karamellblond färg framhäver blå ögon på ett helt fantastiskt sätt. 
 
3 Matcha din sti
Din hårfärg är en förlängning av din personlighet, så var inte blyg för att välja en mer vågad färg om det är det du älskar!  Instruktionerna till hur du färgar med Olia är lätta att följa, så om du vill få till en cool lila eller knallröd är det bara att tuta och köra! 

Berätta för oss om ditt hår

Ton, nyans, täcka grått hår? För att kunna ge dig bästa möjliga Color Match måste vi veta några saker. Få våra bästa rekommendationer.

Vilken look letar du efter idag?

Berätta för oss vad du vill med din nya look. Oavsett om du vill ha en radikal förändring eller bara fräscha upp din nuvarande hårfärg så finns det en färg från Garnier som passar dina behov.

Testa våra skräddarsydda färger.

Vi ger dig ett urval av färger som rekommenderas av våra hårfärgningsexperter, som passar dina behov. Använd därefter den senaste teknologin, för att virtuellt se hur färgerna ser ut live och välj din favorit.