BB Cream Desktop BB Cream mobile

BB-cream: Vad är fördelarna och varför bör det ingå som en del i din rutin?

Det finns goda chanser att du har hört talas om det, men vet du egentligen vad BB-cream är? Denna fantastiska och allsidiga produkt utvecklades ursprungligen för att skydda huden efter en kemisk peeling. Då man upptäckte de många fördelarna med att använda BB-cream hjälpte skönhetsexperter till med att göra produkten tillgänglig för alla och har sedan dess växt mer och mer i popularitet. Om du är nyfiken på vad produkten kan göra för dig ska du bara fortsätta att läsa.

BB-cream: Vad är fördelarna och varför bör det ingå som en del i din rutin?

Vad kan en BB-cream?

En BB-cream kan innehålla många olika aktiva ingredienser. Mest förekommande är solfilter, C-vitamin, hyaluronsyra och antioxidanter. Denna kombination betyder att en enda produkt kan vara fuktgivande, ge en jämn och klar hudton samt dölja små ojämnheter på huden.  

Varför ska jag använda en BB-cream?

Olika cremer kan ha olika fokus. Garniers  Original All-in-One Perfecting Care BB Cream har en fuktgivande formula med vitamin-Cg och mineralpigment för att boosta hudens lyster, skydda den mot UV-strålar och ge en mer enhetlig hudton. 

Hur ska jag använda BB-cremen?

Det beror på vad du vill ha ut av produkten. Om hela konceptet med att bara använda en enda produkt så är BB-cream en perfekt lösning som dagcreme och foundation med alla dess fördelar i ett. Du ska bara rengöra ditt ansikte, applicera lite BB-cream på hela ansiktet och så en smula mascara och läppstift på det- Klart! Och om du har mer tid kan du använda din BB-cream som en lätt bas innan du fullföljer din vanliga rutin.   

Så vad väntar du på? Nu kan du lite mer om din BB-cream.  Kom igång med att utnyttja alla fördelar med BB-cream idag.