Argan Desktop Argan Mobile

Arganolja användning

Du har säkerligen inte lyckats undvika att folk har pratat om ekologisk arganolja Oljan utvinns från kärnorna från de marockanska arganträden och är naturligt berikade med E-vitamin, vilket gör det till en optimal ingrediens i varje närande creme.  Här kommer tre enkla sätt du kan hjälpa din hud att få en fräsch lyster genom att tillföra arganolja i din hudvårdsrutin.

3 sätt du kan använda arganolja i din hudvårdsrutin - och dess fördelar.

1. Fukt på natten

En fuktgivande creme är förmodligen redan en del av din dagliga hudvårdsrutin, så väljer du en formula med ekologisk arganolja är det ett enkelt sätt att ge din hud en extra näringsboost.  Om du har torr eller känslig hud kan du leta efter produkter med ingredienser av naturligt ursprung. Garnier Bio Rich Argan Nourishing Moisturiser är ett exempel på en ansiktscreme som återfuktar i upp till 48 timmar (1) för en omedelbart närd och mjuk hud.

2. Återfuktad och fräsch hud hela dagen

Oavsett om det beror på solens strålar, stadsluften eller hård vind kan din hud verkligen känns torr under dagens lopp. En ansiktsmist är både ett enkelt och bekvämt sätt att ge din hud fukt och en daggfrisk, naturlig lyster när du är i farten. Garniers Rich Argan Nourishing Mist är ett skönt sätt att hålla torr hud återfuktad hela dagen och det bästa är att du kan applicera den över makeupen. 

3. Vård och näring

Ibland behöver huden lite mer ombesörjning är normalt. Om din hud känns lite torrare och strävare än vanligt kan du ge huden intensiv näring med hjälp av Garnier BIO Rich Argan Multi-Use Rescue Balm. Applicera multianvändbara Rescue Balm på ansikte, kropp eller händer och låt den fylliga och närande formulan lugna din hud och ge den näring.  

Hur din hudvårdsrutin än ser ut så finns det sätt du kan lägga till arganolja.  *Intrumentellt test, 24 kvinnor