Vad är oljebaserad hårfärg?

Det är svårt att undgå att blont hår är högsta mode och att den trenden inte visar några tecken på att avta. Många undrar säkert om det är möjligt att färga håret blont även om ens naturliga hårfärg är mörk?  Det enkla svaret är ja, och vi ska nu berätta för dig varför oljebaserad hårfärg kan vara din vän när du väljer att ändra din hårfärg från brun till blond. 

Vad är oljebaserad hårfärg och vad är dess fördelar när du ska färga håret blont?

Vad är oljebaserad hårfärg?

Den stora nyheten är att det har skett ett stort genombrott vad det gäller formulas som är utvecklade för avfärgning av mörkt hår till blont. och det genombrottet är permanent hårfärg som drivs av kraften från olja! Det är känt sedan länge att växtbaserade oljor är fantastiska för vård av hår och för att återfukta huden.  Hårfärger från Olia använder sig av ODS-teknologi, Oil Delivery System, som är baserad på kraften från olja och som hjälper till med att boosta hårfärgningsprocessen. Olia är även helt utan ammoniak för en behaglig doft Den särskilda ODS-teknologin som används i oljebaserade hårfärger innebär att du ändå kan förvänta dig samma kraftfulla färgresultat. 

3 fördelar med att använda oljebaserad hårfärg till att färga håret blont

  • Du slipper den starka lukten av ammoniak samtidigt som ODS-teknologin hjälper till att boosta färgningsprocessen och ge en fantastisk, vacker glans.  Olias närande formula förbättrar synligt hårets kvalitet och ger håret ett lent och mer levande intryck.
  • Att färga håret blont med en oljebaserad formula som Olia är en sensorisk upplevelse. Ingen ammoniaklukt - Istället ger det en härlig doft av blomster. En sammetslen krämig konsistens som inte droppar säkrar för en mer städad färgningsprocess och den droppformade applikatorflaskan från Olia passar precis i handen och gör en mer precis applicering enklare.
  • Olias maximala färgprestation ger en effektiv täckningsförmåga, även om du går från mörkt till blont, och täcker dessutom grått hår upp till 100 %.

Så även om du har mörkt hår är det bara att välja den färg du vill ha och se fram emot en ny, blond version av dig själv.

Den perfekta nyansen bör alltid matcha perfekt

Tagga Color Match-quizen, som är utvecklad av våra experter, och låt den guida dig till just den hårfärg du vill ha. Du kan alltid testa!

Testa, älska den, upprepa

Föredrar du att testa innan du köper? Vårt Virtual Try On-verktyg gör så att du kan testa alla färger du vill genom att använda förstärkt verklighet (augmented reality).