Mini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-minMini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-minMini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-min

Fructis Vitamin & Strength Schampo

Garnier Fructis Vitamin & Strenght Schampo för skört hår med tendens att brista. Vitaminberikat schampo för 10X starkare* hår från rot till topp.

PRODUKTINFORMATION

Garnier Fructis Vitamin & Strenght Shampoo är ett vitaminberikat schampo för skört hår. Det reducerar mängden hår som brister. Garnier Fructis Vitamin & Strenght Shampoo är berikad med en superduo av ingredienser: Blodapelsin, som hjälper till med att stärka hårfibret, samt ett multivitaminkomplex av C-vitaminderivat och biotin, som hjälper till med att stärka håret. För ett starkare hår som ser välmående ut! Håret blir 10X starkare* från rot till topp. Vegansk formula.**

*Instrumentellt test, schampo + balsam.
**Inga ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung.

Miljömässig och social påverkan

Garnier har åtagit sig att ständigt förbättra påverkan från sina produkter genom hela produktens livscykel, inklusive produktions- och användningsfasen, och ger dig tillgång till denna information med full transparens.

Beräkningsmetoden är godkänd av oberoende vetenskapliga experter och data verifieras av oberoende revisor Bureau Veritas.

Övergripande miljöpåverkan

Koldioxidavtryck

g(1) vid användning

g per 10mL

Vattenavtryck

(2) vid användning

per 10mL

Denna effektpoäng baseras på den simulerade användningen av 1 produkt och 4 påfyllningar.

Tillverkningsförhållanden

Tillverkat i Italien på en ansvarstagande anläggning

Avfallsåtervinning:

Förnybar energi:

(3)

Förpackningens miljöpåverkan

% av kartong / papper certifierat av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Påfyllningsbar eller laddningsbar:

Produktens sociala påverkan

Leverantörer av denna produktens komponenter eller ingredienser förbinder sig att respektera FNs vägledande principer för arbetsrätt.

Upptäck vår utvärderingsmetodik och alla våra hållbarhetsinitiativ för att tillsammans minska vår miljömässiga och sociala påverkan.