Honey conditionerHoney conditionerHoney conditioner

Garnier Respons Honey Treasures Balsam

Vård, skydd och styrka med Respons Honey Treasures balsam från Garnier.

INGREDIENTS

 

Produktinformation

Stärker, vårdar och skyddar Garnier Respons Honey Treasures stärkande balsam för skört och slitet hår innehåller honung samt royal jelly- och propolisextrakt. Balsamets lätta och krämiga formula har vårdande och skyddande egenskaper och hjälper till att reparera håret ända ut i topparna. Resultat Håret blir lätt att reda ut och vårdas. Det får bättre skydd, det stärks och repareras. Håret blir mer motståndskraftigt och glansfullt. Det blir mjukt och strålar av skönhet. Användning Fördela balsamet i vått hår efter hårtvätt med schampo, låt verka en stund och skölj sedan ur. Får ej förtäras. Förvaras oåtkomligt för barn. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

Miljömässig och social påverkan

Garnier har åtagit sig att ständigt förbättra påverkan från sina produkter genom hela produktens livscykel, inklusive produktions- och användningsfasen, och ger dig tillgång till denna information med full transparens.

Beräkningsmetoden är godkänd av oberoende vetenskapliga experter och data verifieras av oberoende revisor Bureau Veritas.

Övergripande miljöpåverkan

Koldioxidavtryck

g(1) vid användning

g per 10mL

Vattenavtryck

(2) vid användning

per 10mL

Denna effektpoäng baseras på den simulerade användningen av 1 produkt och 4 påfyllningar.

Tillverkningsförhållanden

Tillverkat i Polen på en ansvarstagande anläggning

Avfallsåtervinning:

Förnybar energi:

(3)

Förpackningens miljöpåverkan

% av kartong / papper certifierat av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Påfyllningsbar eller laddningsbar:

Produktens sociala påverkan

Leverantörer av denna produktens komponenter eller ingredienser förbinder sig att respektera FNs vägledande principer för arbetsrätt.

Upptäck vår utvärderingsmetodik och alla våra hållbarhetsinitiativ för att tillsammans minska vår miljömässiga och sociala påverkan.