ConditionerConditionerConditioner

RESPONS Respons Magnetic Charcoal Conditioner

Garnier Respons Magnetic Charcoal Balsam 400 ml mot oljig hårbotten och torra längder.

Produktinformation

Upptäck en ny hårvårdsrutin berikad med rengörande kol och nigellafrö. Balsam utvecklat för att skapa balans i hår med tendens till oljig hårbotten och torra längder. Den veganska formulan* består af 97% ingredienser av naturligt ursprung och kapslar in fukten i ditt hår i 72 timmar** utan att det känns fett eller tungt. 100 % återvunnen flaska*** som är återvinningsbar. Garnier är officiellt godkänd av Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. *Vegansk formula: Utan ingredienser av animaliskt ursprung **Instrumentellt test efter användning av schampo och balsam. ***Förutom färgämnen, tillsatser och kork.

INGREDIENTS

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Miljömässig och social påverkan

Garnier har åtagit sig att ständigt förbättra påverkan från sina produkter genom hela produktens livscykel, inklusive produktions- och användningsfasen, och ger dig tillgång till denna information med full transparens.

Beräkningsmetoden är godkänd av oberoende vetenskapliga experter och data verifieras av oberoende revisor Bureau Veritas.

Övergripande miljöpåverkan

Koldioxidavtryck

g(1) vid användning

g per 10mL

Vattenavtryck

(2) vid användning

per 10mL

Denna effektpoäng baseras på den simulerade användningen av 1 produkt och 4 påfyllningar.

Tillverkningsförhållanden

Tillverkat i Polen på en ansvarstagande anläggning

Avfallsåtervinning:

Förnybar energi:

(3)

Förpackningens miljöpåverkan

% av kartong / papper certifierat av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Påfyllningsbar eller laddningsbar:

Produktens sociala påverkan

Leverantörer av denna produktens komponenter eller ingredienser förbinder sig att respektera FNs vägledande principer för arbetsrätt.

Upptäck vår utvärderingsmetodik och alla våra hållbarhetsinitiativ för att tillsammans minska vår miljömässiga och sociala påverkan.