3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box3600541116542_Gar_BBCream-Original-Light-50ml-_box

BB Cream Light Garnier BB Cream

Garnier BB Cream 5in1 Daily Moisturiser är den enda creme du behøver, en all in one-dagcreme med både omedelbar verkan och effekt på längre sikt.

Produktinformation

Garnier BB Cream 5in1 Daily Moisturiser är den enda creme du behöver, en all in one-dagcreme med både omedelbar verkan och effekt på längre sikt.

Hela din skönhetsrutin förenas i ett enda steg, så nu kan du fokusera på dagens utmaningar istället för hudvård och makeup.

Vem passar den?
Garniers BB-cremer passar dig som söker hudvård som omedelbart och effektivt uppfyller din huds behov. Cremen innehåller UV-filter och återfuktar samtidigt som den hjälper till att korrigera trötthetstecken, matt hudton, linjer och orenheter.

Hemligheten
Formulan är berikad med grapefruktextrakt, C-vitaminderivat och mineralpigment. Den har en all-in-one teknologi, återfuktar och ger lyster och vård samt en lätt touch av makeup, för att skydda och jämna ut din hud hela dagen.

Och resultatet?
Upplev 12 timmar av fräsch och vacker hy utan att behöva bättra på med ny creme under dagen. Står emot värme, stress och beröring. SPF 15 hjälper till att skydda mot solens strålar.

Ljus nyans. BB-cremen finns i flera olika varianter för olika hudtyper.

Storlek
50 ml

Testad under dermatologisk kontroll