Garnier_Vitamin_C_Glow_Boost_Serum_30ml_bottleGarnier_Vitamin_C_Glow_Boost_Serum_30ml_bottleGarnier_Vitamin_C_Glow_Boost_Serum_30ml_bottle

Garnier SkinActive Garnier Vitamin C Glow Boost Serum

Hudserum för att förbättra lyster och reducera synligheten av mörka hudfläckar.

PRODUKTINFORMATION

Längtar din hud efter mer lyster? Vår Vitamin C* Glow Boost serum är berikad med en kraftfull blandning av [3,5 %] C-vitamin*, niacinamid & salicylsyra för att förbättra hudens lyster och reducera synligheten av mörka hudfläckar. Super Citrus, som också ingår i formulan, är ett citronextrakt som är känd för att göra hudtonen mer strålande. *Vitamin C: Etylaskorbinsyra, ett C-vitaminderivat.

Miljömässig och social påverkan

Garnier har åtagit sig att ständigt förbättra påverkan från sina produkter genom hela produktens livscykel, inklusive produktions- och användningsfasen, och ger dig tillgång till denna information med full transparens.

Beräkningsmetoden är godkänd av oberoende vetenskapliga experter och data verifieras av oberoende revisor Bureau Veritas.

Övergripande miljöpåverkan

Koldioxidavtryck

g(1) vid användning

g per 10mL

Vattenavtryck

(2) vid användning

per 10mL

Denna effektpoäng baseras på den simulerade användningen av 1 produkt och 4 påfyllningar.

Tillverkningsförhållanden

Tillverkat i Tyskland på en ansvarstagande anläggning

Avfallsåtervinning:

Förnybar energi:

(3)

Förpackningens miljöpåverkan

% av kartong / papper certifierat av FSC eller PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Påfyllningsbar eller laddningsbar:

Produktens sociala påverkan

Leverantörer av denna produktens komponenter eller ingredienser förbinder sig att respektera FNs vägledande principer för arbetsrätt.

Upptäck vår utvärderingsmetodik och alla våra hållbarhetsinitiativ för att tillsammans minska vår miljömässiga och sociala påverkan.