ALOE VERA LUGNAR OCH SVALKAR

aloevera1

ALOE VERA - EN MIRAKELINGREDIENS

Minns du första gången du använde aloe vera-gel på din hud som du bränt i solen? Aloe Vera-plantan är en suckulent, vilket innebär att den lagrar vatten i bladen och kan bevara vätska i torrt väder genom att stänga porerna så att den inte förlorar någon fukt. Aloe vera-gel, som kommer från bladen, förseglar också fukten och är en naturligt lugnande ingrediens.

ALOE VERANS LUGNANDE EGENSKAPER

ALOE VERA LUGNAR HUDEN Gelen, som lagras i aloe vera-växtens blad, innehåller glykoproteiner som har lugnande egenskaper. I aloe vera finns också polysackarider som har uppbyggande egenskaper. ALOE VERA ÅTERFUKTAR Aloe vera-gel är både lugnande och återfuktande. Applicera gelen i ansiktet som en avkopplande och återfuktande ansiktsmask.

aloevera2
aloevera3

ALOE VERAN TILLBADS AV EGYPTIERNA

De gamla egyptierna kallade aloe vera för "odödlighetsväxten". Den sås i stenpartier och fanns bland de många gåvor som gavs till avlidna faraoner för att följa dem på deras resa efter döden.

 

UTVINN ALOE VERA-GEL DIREKT FRÅN PLANTAN

Ett enkelt sätt att utvinna svalkande ren aloe vera-gel är genom att dra av bladet från en aloe vera-planta, skära upp det längs kanten och skrapa ut gelen med en sked.

 

aloevera4