first fixed slider

MJUK OCH NÄRINGRIK FRUKT MED GODA EGENSKAPER

avocado1

AVOKADO GER NÄRING

Avokadon uppskattas av närings- och hudvårdsexperter för dess höga innehåll av vitaminer, näringsämnen, fibrer, proteiner, antioxidanter och bra fettämnen. På senare tiden har avokadon verkligen fått ett uppsving och den används flitigt både som ansiktsmask och på smörgåsen.

AVOKADONS MÅNGA EGENSKAPER

EN KRAFTFULL IMMUNITETSBOOSTER Avokadon är rik på B- och K-vitamin samt innehåller stora mängder av antioxidanten E-vitamin som är känd för att hjälpa till att skydda cellerna mot oxidativ stress (en form av obalans i cellerna). AVOKADONS FÖRDELAR Avokadooljan är känd för sin förmåga att förbättra hudens elasticitet. Den ger dessutom både fukt och näring, vilket gör den väldigt lämplig som ingrediens i hudvårdsprodukter för torr och livlös hud.

avocado2
avocado3

AVOKADO KAN GÖRA HÅRET LÄTTARE ATT REDA UT

Avokadon är full av växtbaserade fettsyror som är kända för sin unika förmåga att tas upp för en djupare och mer långvarig effekt. Det är ganska enkelt att själv göra en hårinpackning hemma som kan hjälpa till att göra håret lättare att reda ut: blanda mosad avokado och olivolja eller mosad avokado och avokadoolja - och voilà!

AVOKADOOLJA ÄR BRA FÖR HÅRBOTTEN

Avokadoolja är också bra för hårbotten. En hårbotten i balans kan hjälpa till att motverka problem med mjäll.

 

avocado4