Text

Med expertis inom hår- och hudvård sedan 1904, skapar Garnier formulas berikade med ingredienser av naturligt ursprung, för att vara med att ge kvinnor och män i hela världen ett strålande fräscht och vackert utseende.

VI HAR
STÅTT EMOT
TIDENS PRÖVNINGAR

Garnier grundades 1904 med lanceringen av Alfred Amour Garniers första växtbaserade hårlotion, La Lotion Garnier. De många årtionden som har följt har Garnier utvecklat sortimentet att omfatta hudvård och har därmed befäst sin position som skönhetsexpert med lösningar för att bekämpa orenheter och trötthetstecken hos huden samt för att skydda mot solens strålar.

MED INSPIRATION
FRÅN NATUREN

Garnier är känt för att utnyttja det som naturen har att erbjuda och berika sina produkter med välgörande ingredienser av naturligt ursprung, t ex frukt, blommor och sädesslag. Nyckelingredienserna utvinns med hjälp av Garniers avancerade expertis och teknik för att dra fördel av naturens energi.

DIN ÄKTA SKÖNHET

För oss är modern skönhet ett naturligt och fräscht utseende. Att försöka dölja den man verkligen är går emot det som Garnier tror på. Din inre skönhet lyser igenom när du tar hand om dig själv och använder produkter som vårdar hud och hår - och du får en härlig känsla av välbefinnande.

HÅLLBAR
SKÖNHET

Garnier förser konsumenter världen över med skönhetsprodukter och arbetar samtidigt med att reducera vår påverkan på miljön. Vi är engagerade i utvecklingen av hållbara källor, att reducera vårt ekologiska fotavtryck i paketeringen och att förbättra våra produkters ekologiska profil samt biologiska nedbrytbarhet

ALLA HAR RÄTT
ATT KÄNNA SIG
VACKRA

Garnier är ett internationellt hår- och hudvårdsmärke med underavdelningar i form av fyra kategorier och sju expertisområden. Med produkter utvecklade för att möta varje Kvinna och mans behov världen över erbjuder Garnier innovativa och prisvärda skönhetsprodukter.