Vänligen mejla oss på

[email protected]

Ring oss utan kostnad på

08 59 89 69 30

back home

LYXIGA FORMULAS BERIKADE MED ARGAN- OCH KAMELIAOLJA.
VÅRDAR HÅRET OCH GER NÄRING ÅT HUDEN

När ditt hår blir torrt och glanslöst och din hud torr behövs det omedelbart vård. Marvellous-serien innehåller argan- och kameliaolja i härliga formulas för håret och kroppen. Argan- och kameliaoljan är båda kända för sina välgörande egenskaper. Ditt hår vårdas omedelbart ända ut i topparna och återfår smidighet och mjukhet - det strålar av skönhet! Din hud återfuktas, får lyster och blir mjukare.

LYSTER OCH MJUKHET ÅT HÅR OCH HUD

från formulas berikade med oljor av naturligt ursprung

  • ARGANOLJA

    Arganoljan hyllas som en mirakelprodukt i hela världen. Den välgörande oljan utvinns traditionellt i Marocko och verkar vitaliserande på hår och hud.

    ARGANOLJA

    Arganoljan hyllas som en mirakelprodukt i hela världen. Den välgörande oljan utvinns traditionellt i Marocko och verkar vitaliserande på hår och hud.

  • KAMELIAOLJA

    Denna lyxiga olja som utvinns ur tebuskens frö är underbart välgörande för både hår och hud.

TIPS

En hektisk och stressig livsstil kan göra ditt hår livlöst och trött. Unna dig en avkopplande stund för att ta en paus från dina hektiska rutiner och skäm bort dig själv med produkter som innehåller oljor av naturligt ursprung. För vackert hår och hud och mer välbefinnande!

VÅRA HÄRLIGA FORMULAS

Upptäck hemligheten bakom våra formulas och hitta de produkter som passar bäst för dig.

Respons Marvellous Nectar-hårvårdsserien från Garnier är utveckad för torrt och glanslöst hår och vårdar håret samt ger det glans och mjukhet.

Respons Marvellous Nectar-hårvårdsserien innehåller argan- och kameliaolja och är särskilt utvecklad för torrt och glanslöst hår. Hårvårdsserien vårdar håret samt ger det glans och mjukhet.
Sortera efter