3600542018623ColorSensation10packdesktopverso3600542018623ColorSensation10packdesktopverso3600542018623ColorSensation10packdesktopverso

Color Sensation 1.0 - Svart

Color Sensation från Garnier är en permanent hårfärg som innehåller pärlemor och blomsterolja och som ger en intensiv och hållbar färg som det strålar om, før en spegelblank effekt.

storlek
1pcs

View similar shades

color sensation 1 0

1.0 - Svart

INGREDIENTS

 

Produktinformation

Intensiv hårfärg som appliceras med pensel

Color Sensation från Garnier är en permanent hårfärg som innehåller pärlemor och blomsterolja och som ger en intensiv och hållbar färg som det strålar om, för en spegelblank effekt. Hårfärgen blandas i en skål och appliceras med pensel. Flaskan och tuben kan återförslutas, så den oblandade hårfärgen kan sparas till nästa färgningstillfälle. Pensel medföljer i förpackningen.

Denna nyans

Garnier Color Sensation 1.0 - Svart är en vacker svart hårfärg som passar naturligt ljusblont till svart hår och täcker grått hår upp till 100 %.

Applicering med skål och pensel

Sätt på dig skyddshandskarna. Blanda framkallningscremen och färgcremen i en skål som inte är av metall (medföljer inte i förpackningen).

Applicera blandningen med den medföljande penseln. Börja med hårrötterna och fördela därefter blandningen i resten av håret. Följ bruksanvisningen.

Spara framkallningscreme och färgcreme till nästa färgningstillfälle.

Flaskan och tuben kan återförslutas, så du kan spara resten av den oblandade hårfärgen till ett annat tillfälle.

Förvaras mörkt och svalt.

Förpackningen innehåller

  • 1 appliceringsflaska med framkallningscreme 60 ml 

  • 1 tub färgcreme 40 ml

  • 1 efterbehandling 10 ml

  • 1 bruksanvisning

  • 1 par skyddshandskar

  • 1 pensel