Fructis Hair Food Papaya Garnier Fructis

Upptäck den førsta multianvändbara hårinpackningen med en formula med ingredienser av 98 % naturligt ursprung och berikad med papaya før att tillføra skadat hår näring.

Produktinformation

Mer än hårvård, det är mat för håret
Upptäck den första multianvändbara hårinpackningen med en formula med ingredienser av 98 % naturligt ursprung och berikad med papaya för att tillföra skadat hår näring. Den smältande konsistensen absorberas omedelbart av håret, som om håret ”äter” produkten. Produkten kan användas på 3 olika sätt - som ett balsam, en inpackningen eller som en leave-in - och alla med samma resultat: närt och stärkt hår! 

96 % biologiskt nedbrytbar, vegansk formula*
JA, formulan är vegansk*, 96 % biologiskt nedbrytbar, dermatologiskt testad och tillverkad med växtoljor. Producerat i en fabrik som agerar för hållbar utveckling: mindre utsläpp av CO2, mindre vattenförbrukning, mindre avfallsproduktion (upptäck mer om hur våra fabriker arbetar på garnier.com) JA,  den är fri från silikoner för ett hår som känns naturligt. 

Få hår som ser hälsosamt ut!

3 olika sätt att tillföra torrt hår näring
1. Som balsam: applicera i vått hår för att omedelbart tillföra näring och göra håret lättare att reda ut utan att tynga ner det.
2. Som inpackning: applicera i vått hår, låt verka i 3 minuter och skölj ur grundligt för att tillföra ditt torra hår intensiv näring.
3.Som en leave-in: applicera en liten mängd på torra eller fuktiga hårlängder.  

Ditt hår får intensiv näring och bibehåller sin mjukhet längre.  
Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen. 
*Vegansk formula: Innehåller inte ingredienser eller biprodukter av animaliskt ursprung. 
**Enligt OECD 301 eller motsvarande test.