first fixed slider

LITEN TILL STORLEKEN MEN EN STOR BOOST

almond1

MANDLAR - SÖTA OCH KRAFTFULLA

Mandeln är en avlägsen släkting till plommon, körsbär, ros och persika och är fylld av goda näringsämnen som vitaminer, essentiella mineraler och bra fettämnen. Mandelolja, som utvunnits ur rå, obehandlade mandlar, är överraskande kraftfull och används både i matlagning och i hår- och hudvårdsprodukter.

VAD ÄR MANDELOLJA BRA FÖR?

MANDELOLJA BINDER FUKT Mandeloljan är rik på fettsyror som hjälper till att binda fukt så att den bevaras längre och bättre. Fettsyrorna hjälper också till att lösa upp sebum som kan täppa till porerna i huden och ge orenheter.

MANDELOLJA FRISKAR UPP OCH RENGÖR HUDEN Hud som smörjs in med mandelolja blir klarare och mer strålande. När du använder mandelolja i ansiktet hjälper den till att avlägsna döda hudceller, den gör torr hud mjukare och kan användas som makeupremover.

MANDELOLJA GÅR BRA ATT KOMBINERA MED ANDRA INGREDIENSER Ren mandelolja fungerar bra i kombination med många andra ingredienser i hud- och hårvårdsprodukter. Man kan till exempel tillsätta lite mandelolja i sitt schampo för att vårda hårbotten eller om du använder fuktcreme i ansiktet kan du först använda mandelolja som makeupremover. almond2

almond2
almond3

MANDELNS MÅNGA GODA EGENSKAPER

Kvinnor från Nordafrikas öknar har länge känt till den rena mandeloljans goda egenskaper för hår och hud och har i århundraden applicerat oljan som skydd mot skadlig påverkan från stark vind och sol.

 

DEN MILDA MANDELOLJAN

Eftersom mandeloljan är så skonsam kan den användas också till känslig hud. Den fina konsistensen absorberas snabbt och effektivt.

 

almond4