first fixed slider

CITRONEN ÄR FRÄSCH OCH EFFEKTIV

lemon1

CITRON KAN BLEKA OCH RENA

Två av nyckelingredienserna i citron är antioxidanten C-vitamin och citronsyra, som är en milt exfolierande ingrediens. Citron tillsätts ofta till kroppsvårdsprodukter som hjälper till att göra huden mjuk och få den att se fräschare ut. Citronsyra är också känt för att hjälpa till att göra pigmentfläckar ljusare när den appliceras under längre tid. Eftersom citronsyran har en exfolierande effekt används den ofta i scrub-produkter.

CITRONENS ANTIOXIDERANDE EGENSKAPER

C-vitamin, som finns i höga koncentrationer i citron, är en kraftfull antioxidant. Antioxidanter hjälper till skydda hud och kropp mot skador orsakade av fria radikaer. Du kanske har hört rådet att dricka vatten med citron på morgonen? Det sägs att det renar kroppen, men säkert är i alla fall att det smakar väldigt fräscht.

lemon2
lemon3

CITRONER INNEHÅLLER MYCKET SOM ÄR BRA

Citroner är inte bara rika på C-vitamin, de innehåller dessutom calcium, magnesium och bioflavonoider samt eteriska oljor som har en lugnande effekt.

 

CITRONER KAN HJÄLPA TILL ATT BLEKA HÅRET

Citronsyran i citronsaft är känd för sin förmåga att kunna göra håret ljusare. När man fördelar outspädd citronsaft i håret kan man bleka det, särskilt om håret redan är färgat

 

lemon4