first fixed slider
grapefruit1

Den fantastiska Kraft av grapefrukt

Inte alla älskar grapefruktens uppfriskande, men bitter, smak, men grapefrukten är faktiskt en av naturens högpresterande livsmedel med vitamin C, B och E samt kalcium, fosfor och kalium i rikliga mängder. De fördelaktiga fördelarna med grapefrukt, från det saftiga köttet till grapefruktutsäde till grapefruktskalolja, är nästan oändliga.

 

BAKOM SOURSMAKEN FÖR GODA EGENSKAPER

Fördelar med grapefrukt: Grapefruktutsäde har rengörande egenskaper, och bara några få droppar av extraktet kan till exempel hjälpa till att rena vatten och skydda mat från mögel.

grapefruit2
grapefruit3

Grapefrukt är full av vitaminer

Grapefrukten finns i två former, nämligen den gula och den röda, som båda har ett högt innehåll av C-vitamin, vilket hjälper till att göra grapefrukten till en kraftfull antioxidant.

Den så kallade "grapefruktdieten" har under många år varit ett populärt botemedel för människor som vill ta hand om vikten, detta bygger på teorin att grapefrukten kan hjälpa kroppens ämnesomsättning att bränna fett.

 

Druvfruktolja och lugnande massage

Eterisk olja från grapefrukt är en favorit bland aromaterapeuter som använder den för att motverka muskeltrötthet genom energisk massage med oljan.

grapefruit4